Pożegnanie Pani Profesor Bożeny Chrząstowskiej i zaproszenie do publikacji w poświęconym Jej numerze - Kaniewska, Bogumiła; Mizerkiewicz, Tomasz; Kwiatkowska-Ratajczak, Maria (Polonistyka. Innowacje, 2020)
Pożegnanie Pani Profesor Bożeny Chrząstowskiej i zaproszenie do publikacji w poświęconym Jej numerze