Jak Bolesław Prus skorzystałby z ChatuGPT? Opowieść multimedialna stworzona przy wsparciu sztucznej inteligencji - Michalak, Jonasz; Tonak, Karolina; Wojcieszak, Daria (Polonistyka. Innowacje, 2023)
-