„Malutki iesm bil medzy braczø moiø…” Zrozumieć polszczyznę Psałterza floriańskiego. Projekt zajęć - Marko, Anna (Polonistyka. Innowacje, 2025)
Artykuł opisuje zajęcia akademickie dla studentów i studentek dotyczące Psałterza floriańskiego.