Kształcenie polonistyczne, kształcenie humanistyczne : Recenzja książki Krzysztofa Koca Lekcje myślenia (obywatelskiego) Edukacja polonistyczna wobec współczesnego świata - Jaskółowa, Ewa (Polonistyka. Innowacje, 2020)
Recenzja książki Krzysztofa Koca Lekcje myślenia (obywatelskiego) Edukacja polonistyczna wobec współczesnego świata