Antropologiczna potrzeba uczenia się – projekt dydaktyczny dla szkoły ponadpodstawowej - Marko, Anna (Polonistyka. Innowacje, 2023)
Projekt dydaktyczny dla szkoły ponadpodstawowej - Antropologiczna potrzeba uczenia się. Artykuł powstał w ramach zajęć z metodyki nauczania języka polskiego prowadzonych przez prof. UAM dr hab. Krzysztofa Koca.