Manfred Liebel i Urszula Markowska-Manista, Prawa dziecka w kontekście międzykulturowości. Janusz Korczak na nowo odczytany, Warszawa, Wydawnictwo Akademii Pedagogiki Specjalnej, 2017, ss. 242. - SOWA-BEHTANE, EWA (Przegląd Krytyczny, 2019)
Recenzja