Recenzja książki Marii Hawranek pt. ’Szkoły, do których chce się chodzić (są bliżej niż myślisz)’ - Eder, Mateusz (Polskie Studia Krajobrazowe, 2024)
Recenzja książki: Maria Hawranek, Szkoły, do których chce się chodzić (są bliżej niż myślisz), Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, Kraków 2021