Rok wędrującego życia [A Year of a Wandering Life], 2017—2019 - Brzoska, Sławomir (Polskie Studia Krajobrazowe, 2020)
A photo essay by Sławomir Brzoska based on his book Rok wędrującego życia, Uniwersytet Artystyczny, Poznań 2017-2019.