Bartłomiej Zdaniuk, Konsolidacja państwa w Republice Mołdawii, published by University of Warsaw, Warsaw 2016, pp. 282. - Sikora-Gaca, Małgorzata; Domagała, Katarzyna (Przegląd Politologiczny, 2017)
Bartłomiej Zdaniuk, Konsolidacja państwa w Republice Mołdawii, published by University of Warsaw, Warsaw 2016, pp. 282.