Sprawozdanie z XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Europa XXI wieku” (Collegium Polonicum, 2–3 lutego 2017 r.) - Musiał-Karg, Magdalena; Duda, Krzysztof (Przegląd Politologiczny, 2017)
Sprawozdanie z XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Europa XXI wieku” (Collegium Polonicum, 2–3 lutego 2017 r.)