Dorota Sepczyńska, Libertarianizm. Mało znane dzieje pojęcia zakończone próbą definicji - Komarzyca, Daniel (Przegląd Politologiczny, 2018)
Dorota Sepczyńska, Libertarianizm. Mało znane dzieje pojęcia zakończone próbą definicji