Paweł Wieczorkiewicz, Justyna Błażejewska, Przez Polskę Ludową na przełaj i na przekór, Wydawnictwo Zysk i S-ka. Poznań 2011, ss. 622. - Kosman, Marceli (Przegląd Politologiczny, 2018)
Paweł Wieczorkiewicz, Justyna Błażejewska, Przez Polskę Ludową na przełaj i na przekór, Wydawnictwo Zysk i S-ka. Poznań 2011, ss. 622.