Ryszard Skarżyński, Podstawowy dylemat politologii: Dyscyplina nauki czy potoczna wiedza o społeczeństwie? O tradycji uniwersytetu i demarkacji wiedzy (K. B. Janowski) - Janowski, Karol B. (Przegląd Politologiczny, 2018)
Ryszard Skarżyński, Podstawowy dylemat politologii: Dyscyplina nauki czy potoczna wiedza o społeczeństwie? O tradycji uniwersytetu i demarkacji wiedzy (K. B. Janowski)