Paweł Wieczorkiewicz, Justyna Błażejewska, Przez Polskę Ludową na przełaj i na przekór (M. Kosman) - Kosman, Marceli (Przegląd Politologiczny, 2018)
Paweł Wieczorkiewicz, Justyna Błażejewska, Przez Polskę Ludową na przełaj i na przekór (M. Kosman)