John Blundell, Margaret Thatcher. Portret Żelaznej Damy, Wstęp Leszek Balcerowicz, przełożył Piotr Kuś, Wydawnictwo Zysk i S-ka, Poznań 2010, ss. 371 + ilustr. - KOSMAN, Marceli (Przegląd Politologiczny, 2018)
John Blundell, Margaret Thatcher. Portret Żelaznej Damy, Wstęp Leszek Balcerowicz, przełożył Piotr Kuś, Wydawnictwo Zysk i S-ka, Poznań 2010, ss. 371 + ilustr.