Robert Traba, Przyszłość w teraźniejszości. Polskie spory o historię na początku XXI wieku, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2009, ss. 325. - KOSMAN, Marcelo (Przegląd Politologiczny, 2018)
Robert Traba, Przyszłość w teraźniejszości. Polskie spory o historię na początku XXI wieku, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2009, ss. 325.