Justyna Zając, Role Unii Europejskiej w regionie Afryki Północnej i Bliskiego Wschodu, Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, Warszawa 2010, ss. 353. - FIEDLER, Radosław (Przegląd Politologiczny, 2018)
Justyna Zając, Role Unii Europejskiej w regionie Afryki Północnej i Bliskiego Wschodu, Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, Warszawa 2010, ss. 353.