Zrozumieć współczesność, pod red. Grzegorza Babińskiego, Marii Kupiszewskiej, Oficyna Wydawnicza AFM, Kraków 2009, ss. 648. - KOSMAN, Marceli (Przegląd Politologiczny, 2018)
Zrozumieć współczesność, pod red. Grzegorza Babińskiego, Marii Kupiszewskiej, Oficyna Wydawnicza AFM, Kraków 2009, ss. 648.