Waldemar Sęczyk, Struktura i zadania propagandy komunistycznej w Polsce w latach 80. XX w. Wstęp do zagadnienia, Adam Marszałek Publishing House, Toruń 2019, pp. 485. - Rezmer-Płotka, Kamila (Przegląd Politologiczny, 2020)
Recenzja