Sprawozdanie z XXX Europejskiego Kongresu i Kolokwium Prawa Rolnego, Poznań 18–21 września 2019 r. “Food sovereignity, food security and the contribution of agricultural law” - Król, Monika Anna; Suchoń, Aneta; Wojciechowski, Paweł (Przegląd Prawa Rolnego, 2019)
.