SPRAWOZDANIA I INFORMACJE. Jubileusz Profesor Teresy Kurowskiej połączony z wręczeniem księgi pamiątkowej „Współczesne problemy prawa rolnego i cywilnego” - Łobos-Kotowska, Dorota (Przegląd Prawa Rolnego, 2018)
.