Międzynarodowa konferencja naukowa „Prawo rolne wobec wyzwań zrównoważonego rozwoju. Rolnictwo, wyżywienie, środowisko” - Red. (Przegląd Prawa Rolnego, 2023)
Conference report, Poznań – Obrzycko 28 June – 1 July 2022