Bezpieczen´stwo a wydarzenie. Wywiad z Maurizio Lazzarato przeprowadzony przez Colectivo Situaciones - Lazzarato, Maurizio (Praktyka Teoretyczna, 2011)
Wywiad z Maurizio Lazzarato przeprowadzony przez Colectivo Situaciones.