Przeciw zamykaniu przyszłości - Leder, Andrzej (Praktyka Teoretyczna, 2020)
Niniejszy artykuł recenzyjny jest dyskusją z książką Bartosza Kuźniarza Król Liczb. Szkice z metafizyki kapitalizmu (Warszawa: Fundacja Augusta Hrabiego Cieszkowskiego, 2020).