Utopia popularna.Kilka uwag o książce Tomasza Majewskiego Dialektyczne feerie: szkoła frankfurcka i kultura popularna - Marzec, Wiktor (Praktyka Teoretyczna, 2011)
Recenzja książki: Majewski T. 2011. Dialektyczne feerie: szkoła frankfurcka i kultura popularna