Walka klas w cieniu biało-czerwonej puszki - Szwabowski, Oskar (Praktyka Teoretyczna, 2012)
Recenzja książki: D. Sidorick, Kapitalizm z puszki: Campbell Soup i pogoń za tanią produkcją w XX wieku, Warszawa 2012