Uniwersytet jako przestrzeń modulacji i molekularnego oporu - Szadkowski, Krystian (Praktyka Teoretyczna, 2013)
Recenzja: G. Raunig, Factories of Knowledges, Industries of Creativity, tłum. A. Derie, posł. A. Negri, Los Angeles 2013