Jak urodzić samą siebie? - Wojciechowska, Ewa (Praktyka Teoretyczna, 2019)
Recenzja książki: Katarzyna Czeczot. 2016. Ofelizm. Romantyczne zawłaszczenia, feministyczne interwencje. Warszawa: Wydawnictwo IBL PAN.