Zysk i zbrojenia Recenzja Kapitalizmu zombi Chrisa Harmana - Szlinder, Maciej (Praktyka Teoretyczna, 2012)
Recenzja książki Ch. Harman, Kapitalizm zombi: globalny kryzys i aktualność myśli Marksa, tłum. H. Jankowska, Warszawa 2011, s. 563