Przez długi czas kładłem się spać pisemnie. Zbyt długi czas! – z Grzegorzem Jankowiczem rozmawia Krystian Szadkowski - Jankowicz, Grzegorz (Praktyka Teoretyczna, 2010)
z Grzegorzem Jankowiczem rozmawia Krystian Szadkowski