Zamykanie laboratorium. - Czapliński, Przemysław (Praktyka Teoretyczna, 2015)
Artykuł recenzyjny poświęcony książce Arkadiusza Żychlińskiego Laboratorium antropofikcji. Dociekania filologiczne (2014).