Sprawozdanie z XXVI Międzynarodowej Konferencji Bezpieczeństwa Ameryka i bezpieczeństwo euroatlantyckie - ustanawiając nowy porządek?, Kraków, 27 marca 2017 - Morozowski, Tomasz (Przegląd Strategiczny, 2017)
abstrakt