Jadwiga Kiwerska, Partnerstwo w przywództwie? Stany Zjednoczone i Niemcy (1989—2016). Perspektywa polska, Wydawnictwo Instytutu Zachodniego, Poznań 2017, ss. 398. - Koszel, Bogdan (Przegląd Strategiczny, 2017)
abstrakt