Sprawozdanie z VIII Ogólnopolskiej Interdyscyplinarnej Konferencji Naukowej Język religijny dawniej i dziś (w kontekście teologicznym i kulturowym) - Wrześniewska-Pietrzak, Marta (Poznańskie Spotkania Językoznawcze, 2018)
.