Agnieszka Rosińska-Mamej, Fonetyka i fonologia języka polskiego. Skrypt dla studentów, Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, Kielce 2014, ss. 99 - Wiatrowski, Przemysław (Poznańskie Spotkania Językoznawcze, 2015)
book review