Karol Mausch, Ewa Ryś (red.), Troska. Między teorią a praktyką, Gorzów Wielkopolski 2021 - Modrzewski, Jerzy (Pedagogika Społeczna Nova, 2021)
Karol Mausch, Ewa Ryś (red.), Troska. Między teorią a praktyką, Gorzów Wielkopolski 2021