Sprawozdanie z V Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Pomoc – wsparcie społeczne – poradnictwo. Między teorią a praktyką wspierania jednostki w życiu osobistym, edukacji i pracy”, 25.03.2021 r. - Zychowicz, Maciej (Pedagogika Społeczna Nova, 2021)
Sprawozdanie z V Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Pomoc – wsparcie społeczne – poradnictwo. Między teorią a praktyką wspierania jednostki w życiu osobistym, edukacji i pracy”, 25.03.2021 r.