A review of the book Podmiotowość dziecka i wartość dzieciństwa. Współczesna recepcja myśli Janusza Korczaka [Child Subjectivity and the Value of Childhood. Contemporary Reception of Janusz Korczak’s Thought] - Mika, Patrycja (Pedagogika Społeczna Nova, 2025)
A review of the book Podmiotowość dziecka i wartość dzieciństwa. Współczesna recepcja myśli Janusza Korczaka [Child Subjectivity and the Value of Childhood. Contemporary Reception of Janusz Korczak’s Thought], by Bożena Matyjas, Danuta Opozda and Katarzyna Segiet, Adam Mickiewicz University Press, Poznan 2024