Eliza Grzelak, O „prawdach” w czasach postprawdy. Perspektywa komunikologiczna, Wydawnictwo Rys, Poznań 2019, ss. 325 - Walczak, Bogdan (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2019)
Recenzja. Eliza Grzelak, O „prawdach” w czasach postprawdy. Perspektywa komunikologiczna, Wydawnictwo Rys, Poznań 2019, ss. 325.