Agnieszka Piotrowska-Wojaczyk, Studia nad polskimi nazwami ryb (na podstawie danych słownikowych), Wydawnictwo Rys, Poznań 2018, ss. 346 - Strawińska, Anetta Bogusława (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2019)
Recenzja. Agnieszka Piotrowska-Wojaczyk, Studia nad polskimi nazwami ryb (na podstawie danych słownikowych), Wydawnictwo Rys, Poznań 2018, ss. 346