Magdalena Grabowska, Komunikacja oknem na kulturę. Wspólnota dyskursu kulturowym wymiarem funkcjonowania społeczności ewangelikalnej, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, Gdańsk 2017, ss. 235 - Bogacz-Kańka, Karolina (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2021)
Recenzja. Magdalena Grabowska, Komunikacja oknem na kulturę. Wspólnota dyskursu kulturowym wymiarem funkcjonowania społeczności ewangelikalnej, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, Gdańsk 2017, ss. 235