Dorota Połowniak-Wawrzonek, Związki frazeologiczne i skrzydlate słowa powstałe pod wpływem języka polityki oraz ich modyfikacje, Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach, Kielce 2020, ss. 274 - Fliciński, Piotr (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2021)
Recenzja. Dorota Połowniak-Wawrzonek, Związki frazeologiczne i skrzydlate słowa powstałe pod wpływem języka polityki oraz ich modyfikacje, Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach, Kielce 2020, ss. 274