Jak się ukryć za słowami? Tomasz Łukasz Nowak, Język ukrycia. Zapisany socjolekt gejów, Universitas, Kraków 2020, ss. 273 - Grzelka, Monika (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2021)
Recenzja. Jak się ukryć za słowami? Tomasz Łukasz Nowak, Język ukrycia. Zapisany socjolekt gejów, Universitas, Kraków 2020, ss. 273