Yury Fedorushkov, Adaptacja warsztatu leksykograficznego do automatyzacji rozpoznawania frazemów w systemie uczącym się (na przykładzie konstrukcji werbo-nominalnych języka rosyjskiego), Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2019, ss. 292 - Szczyszek, Michał (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2021)
Recenzja. Yury Fedorushkov, Adaptacja warsztatu leksykograficznego do automatyzacji rozpoznawania frazemów w systemie uczącym się (na przykładzie konstrukcji werbo-nominalnych języka rosyjskiego), Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2019, ss. 292