Sprawozdanie z jubileuszu Profesor Alicji Pihan-Kijasowej - Michalska-Górecka, Paulina; Piotrowska-Wojaczyk, Agnieszka (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2022)
Sprawozdanie z jubileuszu Profesor Alicji Pihan-Kijasowej