Joanna Kuriańska-Wołoszyn, Joanna Rutkowska, Arkadiusz Wołoszyn, Kołysać się wśród fal... Wodniactwo w rekreacji – vademecum, Wydawnictwo Akademii im. Jakuba z Paradyża, Gorzów Wielkopolski 2021, ss. 108 - Piotrowska-Wojaczyk, Agnieszka (Poznańskie Studia Polonistyczne. Seria Językoznawcza, 2022)
Artykuł recenzyjny. Joanna Kuriańska-Wołoszyn, Joanna Rutkowska, Arkadiusz Wołoszyn, Kołysać się wśród fal... Wodniactwo w rekreacji – vademecum, Wydawnictwo Akademii im. Jakuba z Paradyża, Gorzów Wielkopolski 2021, ss. 108.