Leszek Kołakowski, Jezus ośmieszony. Esej apologetyczny i sceptyczny, tłum. Dorota Zańko, Kraków: Znak 2014, ss. 137. - Koper, Daniel (Poznańskie Studia Teologiczne, 2015)
Leszek Kołakowski, Jezus ośmieszony. Esej apologetyczny i sceptyczny, tłum. Dorota Zańko, Kraków: Znak 2014, ss. 137.