Droga do egzystencjalnego wymiaru buddyzmu Stephen Batchelor, Wyznania buddyjskiego ateisty, tłum. Berenika Janczarska i Ro- bert Sudół, Wydawnictwo Czarna Owca, Warszawa 2012, ss. 328. - Ciechanowski, Michał (Poznańskie Studia Teologiczne, 2015)
Droga do egzystencjalnego wymiaru buddyzmu Stephen Batchelor, Wyznania buddyjskiego ateisty, tłum. Berenika Janczarska i Ro- bert Sudół, Wydawnictwo Czarna Owca, Warszawa 2012, ss. 328.