Przekraczanie granic czasu: fenomenologia Merleau-Ponty'ego a teorie językoznawstwa kognitywnego - Freeman, Margaret H. (Przestrzenie Teorii, 2007)
Przekraczanie granic czasu: fenomenologia Merleau-Ponty'ego a teorie językoznawstwa kognitywnego