Sprawozdanie z letniej szkoły: Concepta: International Research School in Conceptual History and Political Tought, 9-21 sierpnia 2015r. - Kuligowski, Piotr (Refleksje. Pismo naukowe studentów i doktorantów WNPiD UAM, 2018)
Sprawozdanie